DNEVNIK TRENINGA I ISHRANE PDF

0 Comments

Kasnije je dnevnik treninga mogue analizirati i ukljuiti ga u plan tempiranja forme . Pretreniranost se moe pojaviti i kao rezultat loe ishrane ili. Download Dnevnik & Tablica Kalorija apk for Android. Brzi pregled kalorija i nutritivnog sastava hrane, kao i vodjenje dnevnika. časove scenskog pokreta imaćemo i radionice koje se odnose na retoriku, dikciju, razne vrste sportskih treninga, časove pravilne ishrane.

Author: Mausho Migul
Country: Estonia
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 3 September 2012
Pages: 426
PDF File Size: 2.88 Mb
ePub File Size: 1.42 Mb
ISBN: 396-3-35425-769-3
Downloads: 75648
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygolkis

Lagano se odgurnuti desnom nogom uz istovremeno okretanje lijeve pedale. Vonja na gruboj cesti je malo laka i ako se koristi tei prijenos. Tada se ienju moe pristupiti uz pomo WD ili etkice s deterdentom. Kompaktni volani ima-ju i manji pad pa kod prelaska na volan takve geometrije biciklisti ee koriste donji dio volana. Pri veim brzinama vanost ispravnog prolaska kroz zavoj se poveava. Zato bolja pripremljenost donosi efikasniju vrtnju. To je dovoljno vrsto i elastino, a moe se uvrstiti na puno mjesta na ramu i vilicu bicikla bez opasnosti od otee-nja.

Bicikl bez epova na volanu ne udovoljava propisima.

Ovo je osobito izraeno na usponima i na tre-nutak naglo uspori kretanje bicikla to moe dovesti do pada biciklista iza onog koji se digao sa sjedala. Uloak bi trebao biti bez avova, novi imaju 3D oblike i dobro pristaju, ali ne odgovara svakome ba svaki oblik pa je dobro isprobati i ishrnae omiljenog proizvoaa.

TOP Related  AUTOBIOGRAFIA JOGINA PDF

Posjedovanje licence ukljuuje i osiguranje u sluaju nezgoda. Lijevom ruicom kontro-lira se poloaj lanca na prednjim lananicima, a desnom na zupanicima kazete. Popravak probuenog tabulara je kompliciran, a kod nekih i nemogu. Pucanje tih dijelova moe biti vrlo opasno pa je vano da se to ne zaboravi.

Ako se noga na vrijeme ne otkopa iz pedale u trenutku zaustavljanja ishraen e do pada. Bicikli su koristili razliite prijenose na utrkama ve ranije, prvo s po jednim zupanikom s svake strane kotaa gdje je za promjenu bilo potrebno okrenuti kota, a kasnije su se pojavili kotai s 3 zupanika na jednoj strani. To je lake postii ako se dizanje iz sjedala obavlja tijekom pritiska jae noge na pedalu. Vonja po kiiVonja po kii je gnjavaa prije svega zbog pranja bicikla, pranja i suenja sve odjee nakon vonje.

Pokazivanje skretanja je preporuljivo ne samo zbog grupe ve i zbog prometa. Zglob zapea mora biti u prirodnom poloaju, pregib zgloba je uzrokuje ukljete-nje ivaca i gubitak osjeaja.

U masovnu uporabu meu natjecateljima ulazi tek godina kasnije. Ma koliko traili manje prometne ceste gotovo uvijek je nuno bar u ma-njem dijelu ukljuiti se i na trenniga s gustim prometom.

Maja Smiljković iz Leskovca – Miss južne Srbije – Dnevnik Juga

Iako ovo ne izgleda prirodno najbolji je i najbri nain za prolaenje trenibga zavoje. Ako je situacija kritina ak i riskirati pad i klizanje po cesti je esto manje opasno od izljetanja s ceste udarac u stijenu, ogradu, pad u provaliju itd.

TOP Related  GL1200 OWNERS MANUAL PDF

Gel na nogavicama bolji je od uivenih gumica jer manje stee, a efikasnije dri nogavicu na mjestu. Bolje rukavice imaju umetke od gela i koncipirane su tako da ostavljaju slo-bodan prostor gdje ivci prolaze dlanom. Ako se zranica na rubovima podvukla pod vanjsku 21Bicikli i opremagumu nastati e grba pa ju treba ispumpati i namjestiti. Prvi korak je sjesti uspravno na bici-klu i otkopati jaknu. Kako ne bi dolo do pregrijavanja konica kori-stiti ih naizmjenino po nekoliko sekundi, a izbjegavati neprekidno koenje osim ako je ba nuno u opasnim situacijama.

Podstavljeni dlan osim to daje bolju udobnost ujedno daje osjeaj sigurnosti kroz vre primanje volana. Bila je to mala i pohabana knjiica, tada ve stara bar 20 godina, inae prijevod nekog francu-skog autora kojem vie ne pam m ime.

Dnevnik & Tablica Kalorija

Ako nema reakcije automobilist e najvjerojatnije otii i nema komplika-cija. Bicikli su se pojavili u trenunga Od Prirunika najveu korist mogu imati cestovni biciklisti, pogotovo poetnici u biciklizmu.

Umoran voza pro-pustit e isshrane i voziti se na kraju kolone, upozorava-jui ostale da uu ispred njega i ostavljajui im dovoljno prostora za to. Obino imaju 2 lananika.

@fitnesschallengeee – Dnevnik fitness ishrane